top of page
Neglebehandling

Neglebehandling

J&K Beauty Salon

Neglelakk

Neglelakk

J&K Beauty Salon | Åsenvien 3 | Nail

Velstelte negler

Velstelte negler

J&K Beauty Salon | Negler |

neglefil

neglefil

J&K Beauty Salon

GELISH - SITTER SOM GELE OG PÅFØRES SOM LAKK.

 

Gelish Soak Off Gel Polish sitter i tre uker som en permanent gele. Dette var den første gele-lakken i vanlig neglelakkflaske med pensel som ble oppfunnet og suksessen vil ingen ende ta. Siden oppstart i 2009 har det kommer over 100 farger! En perfekt behandling for alle typer negler, både naturlige og kunstige på hender og føtter, og mulighetene for dekor og farger er så å si uendelige. Enkelt og raskt å utføre, hvert strøk tørker på 20 til 30 sekunder ved bruk av LED-lampe.

AKRYL 

Akryl er den eldste og mest populære formen for neglbehandling i salong. Med skryl kan du være kreativ med et stort utvalg av akrylpulver i alle farger, med og uten glitter. Det skulptureres på form/sjablong og på tipp.

Akrylnegler gir et godt og varig resultat, slik at neglene holder seg vakre frem til påfyll. Vi anbefaler påfyll etter 3-5 uker avhengig av hvor raskt dine egne negler vokser.

MANIKYR - EN EVIG KLASSIKER

 

Manikyr er skjønnhetspleie av hender og naturlige negler. Den første nedtegnede manikyr som er funnet er fra Ming Dynastiet i Kina og er ca 5 000 år gammelt. Manikyr er derfor ingen ny gren innen neglepleie. Motene skifter raskere og raskere, men en ting er sikkert; Manikyr er en evig klassiker, for at hender og negler skal være velstelte.

 

Har man utfordringer med huden på hendene og rundt neglebånd, hjelper vi deg gjerne. Vi pleier og nærer huden, samtidig som vi tilfører ny fukt. Hendene våre trenger fukt og næring for å unngå tørrhet og sprekker. Ved å beskytte hendene med en god håndkrem, og smøre neglebåndene med en neglebåndsolje daglig, får du den beskyttelsen som trengs.

GELÈ

Gelenegler er i likhet med akryl en populær neglbehandling. Geleen oppleves mer fleksibel på neglen men gir styrke likt som akryl. Neglene kan støpes i ønsket lengde og form, og passer ypperlig for design og pynt.

Gelè gir et flott resultat og gir deg vake negler frem til påfyll. Vi anbefaler påfyll etter 3-5 uker, avhengig av hvor raskt dine egne negler vokser.

manikyr

Våre mest populære  behandlinger

Gelish

Nytt sett, akryl

Nytt sett, gelè

Babyboomer, gelè

Babyboomer, akryl

Reperasjon av negl

Fjerning av negler

fra kr. 550

fra kr. 1100

 

fra kr. 999

fra kr. 1250

fra kr. 1299

fra kr. 100

fra kr. 250

bottom of page