top of page
Microblading JK Beauty

Microblading JK Beauty

MICROBLADING ER FOR TIDEN DEN HOTTESTE SKJØNNHETSSTRANDEN FOR Å GJENSKAPE NATURLIGE BRYN

Hva er egentlig microblading?

Microblading er kanskje en av de største skjønnhetstrendene akkurat nå – og det skjønner vi veldig godt. For hvor deilig hadde det ikke vært å ha perfekte bryn til en hver tid?

Microblading er påtegning av tynne hårstrå med en type tatoveringspenn. Denne pennen er mye tynnere enn den som brukes med vanlig permanent makeup (PMU). På denne måten vil resultatet bli mer naturlig og du vil få en type 3D effekt på hårene. Microblading gir deg derfor perfekte insta-brows som varer i opp til flere år.

Hvem passer microblading for?

Dette er en fin behandling for deg som er lei av å tegne på bryn hver morgen, eller som ønsker ekstra fylde. Eller kanskje du har overnappet? Da er microblading en god måte å «fake it till you make it».

Selv om microblading kan tas av de alle fleste, kan du ikke utføre behandlingen om du går på blodfortynnende medisiner, er gravid, ammer, har diabetes eller har permanent makeup fra før.

Hvor lenge varer microblading?

Nålen som brukes ved microblading går ikke like dypt som ved permanent makeup. Derfor er microblading kun semi-permanent. Det varer ikke “evig”, men opp til to til fem år, alt ettersom hvor ofte du fyller på farge. Hvor mye du er i solen, hvor ofte du eksfolierer huden og om du bruker lysnende hudpleieprodukter vil også påvirke varigheten.

Av den grunn er det alltid anbefalt påfyll etter et år for at brynene skal holde seg perfekte lengst mulig.

Når du kommer til salongen?

Du vil alltid få en grundig konsultasjon før behandlingen slik at resultatet blir akkurat slik du ønsker. Da diskuterer du sammen med terapeuten hvilke farge du ønsker. Deretter måles brynene opp tilpasset din ansiktsform og tegnes på, slik at du får et inntrykk av hvordan sluttresultatet blir. Du vil også få en bedøvende krem for å minimere smerten.

Etterbehandling

De første timene eller dagene kan du oppleve at huden er rød og hoven, men dette vil gå over etter hvert. Pass også ekstra godt på å ikke ta for mye på brynene, og husk – ikke prik av skorpen som dannes. Den må falle av av seg selv.  Det er også viktig å bruke en etterbehandlings salve for best mulig sluttresultat.

Deler av fargen vil forsvinne de første dagene, så 4-8 uker etter første behandling er det anbefalt med første påfyll. Da vil brynene beholde fargen mye lenger.

Skulle det skje at du angrer er det heller ingen grunn til fortvilelse, for det finnes egne behandlinger for fjerning av microblading.

Gjør det vondt?

Hvor vondt det gjør varierer fra person til person. Noen kjenner det godt, mens andre sammenligner det med å nappe bryn. Uansett vil du få bedøvelsekrem på forhånd

microblading-eyebrows-semi-permanent-makeup-ink-2021-08-26-16-53-39-utc.jpg

Våre mest populære  behandlinger

Microblading m/ shading og en refill

Microblading m/ en refill

Skjønnhetsflekk

Årlig refill

fra kr. 6000

fra kr. 5500

 

fra kr. 1000

fra kr. 2500

bottom of page