top of page

Filler og rynkebehandlinger

Klinisk spesialist og kosmetisk sykepleier Svein Morten Aune kommer til vår klinikk annenhver uke for å utføre injeksjonsbehandlinger. Med fartstid fra 2009 og spesialisering innen feltet, innehar han tittelen Trained Restyane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge.

Svein Morten tilpasser sine behandlinger til den enkeltes behov, avklarer hvilke forventninger kunden har og hvilke resultater som er realistisk at den enkelte kan oppnå. Trygghet, kunnskap og etiske rammer er viktige for oss alle, og å gi god service. Svein Morten følger opp den enkelte kunde nøye, og som ny kunde setter vi alltid opp en time for kontroll. Vi har kort responstid i tilfelle kunden har behov for å snakke med oss etter en behandling.

I tillegg til tradisjonelle filler behandlinger utfører Svein Morten rynkebehandling, Profhilo, Sunekos, Nucleofill, dermapen, Dr CYJ hårfiller og kollagenstimulerende trådløftbehandlinger på vår klinikk.

Ta gjerne kontakt med oss i J&K Beauty Salon for en uforpliktende samtale vedrørende de ulike behandlinger som vi kan tilby.

For priser, vennligst se vår bestillingsside eller ta kontakt. 

Botox

Botox

J&K Beauty Salon | Botox | Restylande

KISS behandling

KISS behandling

J&K Beauty Salon | Botox | Restylande

bottom of page